gratis verzenden va. € 99,-
7 shops , 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
logo Bevazet

Bevazet Brandshop

Met de Bevazet Brandshop willen we bedrijven en organisaties helpen om zichtbaar te worden in hun branche. Zo helpt de Bevazet Brandshop bij het verstrekken van kleding of andere merk-artikelen van bedrijven, naar bijvoorbeeld klanten, dealers of eindgebruikers.

De Brandshop is een gesloten webshop voor jouw organisatie waarbij relaties toegang gegeven kan worden en eventueel ook budget toegewezen kan worden.

U kent het wel, je hebt bijvoorbeeld een event of bent onderweg en wil graag kleding verstrekken maar wil niet de rompslomp van voorraad of andere logistieke handelingen. Wat zou het makkelijk zijn als je relaties middels een gift card of andere wijze toegang kan geven tot uw eigen Brandshop. Bevazet kan dit met de Bevazet Brandshop faciliteren. Neem contact op voor alle mogelijkheden.
 

De Keys Foundation

De Keys foundation is een opleidingsinstituut voor Keys activators. Voor Keys hebben we een brandshop ingericht. Aan het einde van de opleiding krijgen studenten een inlog en kunnen een Keys artikel bestellen.

Veevoeders

Voor een groot veevoederbedrijf uit het oosten van Nederland hebben we een online campagne ondersteund. De klant wilde hun klanten stimuleren om gebruik te maken van het plaatsen van bestellingen van veevoeder via hun online portal. Klanten die drie maal online hun veevoeder bestelden, ontvingen gratis een overall. Hierdoor ontstaat er veel zichtbaarheid in de branche en ondersteunde het de online actie. Zo hebben we het aantal online gebruikers 20 - 30% weten te verhogen. Met behulp van de IT systemen van Bevazet kon de grote groep klanten op een efficiënte manier bediend worden. Het verstrekken van de juiste maat naar de klanten was dan ook geen enkel probleem.

Landschap Noord Holland

Landschap Noord Holland is een vrijwilligers organisatie voor het beheer van het landschap in Noord Holland. Verdeeld over verschillende werkgroepen werken hier duizenden vrijwilligers in het natuurbeheer. Voor Landschap Noord Holland hebben we in verschillende projecten de verdeling van werk- en promotionele kleding gedaan over de verschillende werkgroepen.  
WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk. Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk
Tel: 0184-64 29 74
Fax: 0184-641888
E-mail: info@bevazet.nl

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: NL823470787B01
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement