gratis verzenden va. € 99,-
7 shops , 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
logo Bevazet

Eigen bedrijfskleding ontwerpen

Steeds meer bedrijven kiezen voor een eigen, unieke bedrijfskledinglijn, speciaal ontworpen voor hun personeel. Zij lopen hierdoor dagelijks rond in werkkleding in de eigen bedrijfskleuren, wat de herkenbaarheid enorm vergroot. Pasvorm, uitstraling, bedrukking/borduring zijn helemaal afgestemd op de wensen en eisen van de klant.

U bepaalt het. Bevazet ontwikkelt deze maatwerkkleding voor uw bedrijf, 100 procent naar uw wens. Zakken, labels en bedrukking/borduring komen precies op de plek die u wenst, wat uitstraling, comfort en pasvorm enorm ten goede komt.

Ontwerp en ontwikkeling van werkkleding


In de afgelopen jaren is de ontwikkeling van unieke bedrijfskleding op maat één van onze specialismen geworden. Wij kunnen een complete bedrijfskledinglijn voor de klant ontwerpen en ontwikkelen, van eerste schets tot het uiteindelijke kledingstuk, inclusief bedrukking/borduring.

  • Broeken
  • Truien en vesten
  • T-shirts en polo’s
  • Overalls
  • Jassen
  • Schorten

Deze bedrijven gingen u al voor:

Neem contact met ons op voor uw bedrijfskleding


Wilt u meer weten over het laten maken van een eigen kledinglijn voor uw bedrijf? Wij helpen u graag verder.

WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk. Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk
Tel: 0184-64 29 74
Fax: 0184-641888
E-mail: info@bevazet.nl

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: NL823470787B01
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement