gratis verzenden va. € 99,-
7 shops , 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
logo Bevazet
Klanten aan het woord...

Van der Vlist

"Echte klik tussen de twee bedrijven."Sinds een paar jaar is de Van der Vlist-groep uit Groot-Ammers klant van BEVAZET. Het bedrijf is gespecialiseerd in speciaal- en zwaartransport en actief in Europa en Rusland. Durk Slob, de ‘man van de bedrijfskleding’ binnen Van der Vlist: ‘Bel ik BEVAZET met een vraag of verzoek, dan is het binnen no time geregeld.’

“Onze monteurs en chauffeurs dragen bedrijfskleding, het kantoorpersoneel niet. Natuurlijk dragen we allemaal weleens een Van der Vlist-shirtje, want dat wil je als je trots bent op je bedrijf. Maar alleen het personeel bij de machines draagt standaard een grijze werkoverall met onze naam erop en oranje accenten.
            
Samen met BEVAZET hebben we deze overall ontwikkeld, dat was een heel proces. We waren daarvoor al vrij lang op zoek naar een leverancier van onze bedrijfskleding maar met geen enkel bedrijf hadden we de echte klik. We zijn een groot bedrijf maar houden van korte lijnen en geen gewichtig gedoe. Hier loopt bijvoorbeeld niemand met een stropdas om en ik loop zes dagen per week op werkschoenen, gewoon omdat dit handig is. De mensen bij BEVAZET zitten net zo in elkaar en dat werkt heel prettig samen.
            
BEVAZET heeft er alles aan gedaan om ons een werkoverall te leveren die aan al onze wensen voldoet. Onze bedrijfskleding moet comfortabel zitten, bij alle weersomstandigheden goed te dragen zijn en netjes blijven, ook na veel wassen. De nieuwe overalls voldoen aan al onze eisen en zien er nog gelikt uit ook.
Ik weet dat BEVAZET er alles aan zal doen om ons tevreden te stellen. Bel ik hen nu met een vraag of verzoek dan is het binnen no time geregeld. Kijk, en dat wil een klant.”

Hoveniersbedrijf Van Reeuwijk

"Zelfs in het weekend in bedrijfskleding."BEVAZET verzorgt al vanaf 1994 de bedrijfskleding van het personeel van Hoveniersbedrijf Jaap van Reeuwijk uit Lexmond. Eigenaar Jaap van Reeuwijk: ‘Ik kom mijn mensen zelfs in het weekend in onze bedrijfskleding tegen.’

“In 1992 ben ik mijn bedrijf gestart, toen droegen we nog onze eigen kleding. In 1994 ben ik overgestapt naar bedrijfskleding , een T-shirt met logo. Dat kwam bij Bas van Zessen vandaan, later BEVAZET geheten. Inmiddels loopt al het personeel van top tot teen in bedrijfskleding: een broek, sweater, jasje of bij warmer weer een polo. BEVAZET is nog steeds onze leverancier van de kleding en dat blijft ook zo. Ik ben enorm tevreden over hun vriendelijkheid en service.

Ons personeel moet onze bedrijfskleding dragen, eigen kleding mag niet. Een enkele keer heeft een nieuwe werknemer daar wat moeite mee maar al gauw hoor je hem er niet meer over. Je kunt met onze kleding heel goed voor de dag komen. Ik kom mijn mensen er weleens in het weekend in tegen, gewoon in hun vrije tijd. Nou, dat zegt wel iets toch?

Ik houd zelf van mooie kleding en ook mijn vrouw is gek van kleding. Ik heb altijd een bedrijfssweater in de auto liggen, die trek ik aan als ik even meehelp met de jongens. Als ik naar klanten toe ga, draag ik een nette broek, blouse en colbert. Mooie schoenen eronder en ik ben tevreden.”
WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk. Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk
Tel: 0184-64 29 74
Fax: 0184-641888
E-mail: info@bevazet.nl

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: NL823470787B01
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement