gratisverzenden va. € 99,-
7 shops, 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)

Veel gestelde vragen over bedrijfskleding

Wat is bedrijfskleding?


Bedrijfskleding is kleding dat speciaal gemaakt is voor het dragen voor het bedrijf in een specifieke sector. Bedrijfskleding zorgt ervoor dat een bedrijf zeer representatief en veilig kan opereren in de sector waar het bedrijf actief is.

Wat doet bedrijfskleding?


Bedrijfskleding zorgt voor een proffesionele uitstraling van uw bedrijf en voor de veiligheid van de medewerkers.

Wat valt onder bedrijfskleding?


Van zorgjasjes in de zorg tot werkbroeken in de bouw. Bedrijfskleding is een veelomvattend middel om uw bedrijf op de kaart te zetten.

Wat doet bedrijfskleding?


Bedrijfskleding zorgt voor een proffesionele uitstraling van uw bedrijf en voor de veiligheid van de medewerkers.

Wat is goede bedrijfskleding


Goede en/of duurzame bedrijfskleding is een subjectief begrip. Hierbij is voor de één een polo die een half jaar meegaat goed en voor de andere moet deze minimaal 3 jaar meegaan.


Waar moet bedrijfskleding aan voldoen?


Bedrijfskleding moet regelmatig voldoen in bepaalde sectoren aan eisen. Bij het werken langs de weg voor bijvoorbeeld rijkswaterstaat is een RWS normering benodigd. Voor het lassen & bewerken van metaal zijn er weer andere richtlijnen. Informeer gerust mocht u hierin niet uitkomen wat voor uw bedrijf van toepassing is.


Wat kost bedrijfskleding


De kosten voor bedrijfskleding lopen zeer uiteen. Voor een zeer lage prijs kunt u bij Bevazet al voorzien worden van bedrijfskleding. Tevens is voor veel bedrijven kwaliteit en duurzaamheid een belangrijk aspect. Hierdoor kan de prijs van bedrijfskleding omhoog gaan.


Wat kost bedrijfskleding bedrukken?


Het bedrukken van bedrijfskleding bevat meerdere factoren wat de prijs bepaald. Zo zijn de kosten hiervoor afhankelijk van de kleuren in het logo, de aantallen logo's, de grootte van het logo, de wasbaarheid en de kwaliteit van het logo dat wordt aangebracht op de kleding.


Wat is circulaire bedrijfskleding?


Circulaire bedrijfskleding is kleding welke na het dragen niet wordt weg gegooid, maar wordt hergebruikt in diverse mogelijke toepassingen zoals isolatie in woningen, het maken van duurzame tassen, bekleden van auto's.


Wat is duurzame bedrijfskleding?


Onder duurzame bedrijfskleding worden twee dingen verstaan. 1. Wat de leeftijdsduur is van het kledingstuk bepaalt de duurzaamheid van het artikel. 2. In hoeverre is het product schadelijk voor de omgeving in de breedste zin van het woord

WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk. Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk
Tel: 0184-64 29 74
Fax: 0184-641888
E-mail: info@bevazet.nl

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: NL823470787B01
© 1983 - 2023 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement