gratis verzenden va. € 99,-
7 shops , 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
logo Bevazet

Werkkleding dames

Waar koopt u werkkleding voor dames?
Goede bedrijfskleding is onmisbaar, want het imago van uw bedrijf wordt grotendeels bepaald door de werknemers. Niets maakt zo’n slechte indruk als slecht geklede medewerkers, en werkkleding die niet goed zit is een afknapper voor veel klanten. Door de juiste bedrijfskleding te kopen, die goed zit bij uw mannelijke én vrouwelijke werknemers, doet u een investering waar u geen spijt van zult krijgen!
 
Waarom aparte bedrijfskleding voor dames kopen?
Veel werkkleding is gemaakt naar een standaard model: dezelfde rechte lijnen voor alle maten, met als enige verschil dat grote maten wat wijder zijn dan kleine. Voor dames is zulke kleding echter vaak niet geschikt. Het vrouwelijke lichaam kent veel verschillende vormen, dus er kan niet volstaan worden met ‘one size fits all’. Aangezien de kleding van uw werknemers een belangrijk onderdeel uitmaakt van de uitstraling en daarmee de reputatie van uw bedrijf, is het dus verstandig om speciale werkkleding voor dames aan te schaffen. Ook zit goede kleding nu eenmaal veel beter, dus uw werkneemsters zullen u dankbaar zijn voor comfortabele, veilige én stijlvolle bedrijfskleding!
 
Zoveel branches, zoveel wensen
Tegenwoordig is voor vrijwel iedere branche speciale bedrijfskleding voor dames beschikbaar. Voor de zorg en horeca waren deze al langer voorradig, maar nu is het assortiment uitgebreid met werkkleding voor dames in de bouw en industrie, dames die werken als monteurs, schilders of timmervrouwen, in fabrieken of in de natuur. In deze branches werken immers steeds meer vrouwen, en juist hier is veiligheid extra belangrijk – en dus de juiste werkkleding ook! Let dus op een aantal zaken bij het aanschaffen van werkkleding. Ten eerste de veiligheid: beschermende kleding moet gecertificeerd worden, wat te zien is aan het CE-nummer, en aan diverse Europese normeringen voldoen. Het is ook handig om zakken en lussen te hebben om gereedschap mee te nemen. Voor werk in de buitenlucht moeten dames kleding dragen die aangepast is aan de kou of de warmte. Het materiaal is hierbij erg belangrijk: katoen, bamboe en coolmax voelen koel aan, terwijl fleece extra warm is.
 
Online werkkleding voor dames kopen
Tegenwoordig is het heel makkelijk om bij een online groothandel bedrijfskleding te bestellen, bijvoorbeeld bij werkbroeken.nl. Hier kunt u kiezen uit een groot aantal merken, in alle benodigde maten en pasvormen. Advies over de juiste maat, pasvorm, materiaal en kwaliteit is op de website te vinden. Investeer dus in de beste werkkleding voor uw vrouwelijke medewerkers, u zult er geen spijt van krijgen!
WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk. Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk
Tel: 0184-64 29 74
Fax: 0184-641888
E-mail: info@bevazet.nl

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: NL823470787B01
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement