Online bedrijfskleding kopen bij Bevazet

Onze bedrijfskleding is te koop in diverse webshops. Bevazet startte enkele jaren geleden met de online verkoop en is op dit moment volop bezig met de verdere ontwikkeling daarvan. Al onze bedrijfskleding verkopen we ook in onze winkel/showroom in Brandwijk.

Koop uw bedrijfskleding online in onze gespecialiseerde webshops


Een groot deel van ons assortiment kunt u verkrijgen op Werkbroeken.nl, een eigentijdse en gebruiksvriendelijke webshop. Andere typen werkkleding bieden we aan op:Alle webshops staan met elkaar in verbinding. Hierdoor kunt u producten uit onze verschillende webwinkels in één winkelwagentje stoppen en ze tegelijk afrekenen.

Online service en advies bij het bestellen van uw bedrijfskleding


Ook online bieden we de persoonlijke service die onze klanten altijd van ons krijgen. Iedere webshop is telefonisch bereikbaar en heeft een eigen e-mailadres, zodat klanten eenvoudig contact kunnen opnemen met de klantenservice.

U komt direct terecht bij de klantenservice van de betreffende webshop.
Uw vragen, bestellingen of eventuele klachten behandelen we direct, indien mogelijk.

Bevazet Webapp


Onze eigen ‘Bevazet Webapp’ is een bijzondere online tool die onze klanten veel gemak biedt. Via deze webtool kunnen uw werknemers vanaf hun eigen computer eigen werkkleding en –schoenen bestellen. Maten, budget en afleveradressen zijn vooraf ingesteld, in overleg met de klant. Gemak ten top dus en tijdsbesparend.

Hier vindt u uitgebreide informatie over de functies en voordelen van de Bevazet Webapp.