Onze eigen labels

Met onze bedrijfskledingmerken KREB® en KRB® Workwear bieden we klanten een uitgebreid assortiment comfortabele en betaalbare bedrijfskleding. De pasvorm ervan sluit aan op de voorkeuren en vraag van de dragers zelf. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfskledingbranche weten we namelijk wat de klant wel en niet wil.

Zowel het ontwerp als de productie van onze labels KREB en KRB Workwear hebben we in eigen handen, zodat een uitstekende kwaliteit gewaarborgd is. Alle soorten bedrijfskleding, van werkbroeken tot werkjassen en -overalls, is te koop binnen de eigen werkkledingcollectie van Bevazet.

K

REB Workwear®: basic en voordelig


Ons bekendste huismerk, KREB®, combineert comfort met functionaliteit en is gemaakt van mooie, duurzame materialen. Het KREB-assortiment omvat basic modellen werkkleding, zonder fratsen en poespas, maar van een uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar bedrijfskleding die tegen een stootje kan en toch betaalbaar is? Bekijk dan onze KREB-collectie in onze webshops of kom langs in onze winkel.

K

RB Workwear®


Ons nieuwste label KRB® Workwear onderscheidt zich door de modieuze uitstraling van de workwear, iets wat klanten steeds belangrijker vinden. De kledinglijn van KRB Workwear bevat werkkleding met bijzondere eigenschappen en kenmerken, die bijvoorbeeld een werkbroek of werkjas net wat comfortabeler maken. U betaalt er iets meer voor, maar vergelijkt u de prijzen van KRB Workwear met soortgelijke werkkleding, dan ontdekt u dat ons label zeer scherp geprijsd is.

U vindt de KRB Workwear-collectie in onze webshops en in onze winkel in Brandwijk. Klik hier voor de webshops.

Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs: hoe doen we dat?
De bedrijfskleding van KREB en KREB Workwear is van een hoogstaande, robuuste kwaliteit. De pasvorm sluit naadloos aan bij wat de dragers graag willen. De prijs ervan is betaalbaar, daarmee onderscheiden we ons met deze eigen labels. Hoe doen we dat?

1.
Bevazet onderhoudt korte lijnen met de fabrieken, waarbij we onder andere kijken of de
arbeidsomstandigheden goed en de productie milieuvriendelijk is.
2.
Onze eigen ontwerpster ontwerpt de kledingstukken voor onze eigen merken KREB en KREB Workwear.
3.
Op basis van de draagervaringen van onze klanten, selecteren we die kleding die het meest gewaardeerd
wordt qua comfort en duurzaamheid.
4.
De kleding laten we in grote hoeveelheden maken, wat de prijs drukt.
5.
Een scherpe prijs gaat dus niet ten koste van de kwaliteit.
 
Wilt u meer weten over onze eigen labels? Neem gerust contact met ons op.