Goedkope werkkleding

Goedkope werkkleding

Waar kunt u goedkope

werkkleding

kopen?


Voor veel bedrijven is goede werkkleding onmisbaar. Vaak is werkkleding noodzakelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Bovendien draagt bedrijfskleding bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en daarmee aan uw reputatie. Het aanschaffen van werkkleding voor al uw werknemers kan echter een flinke investering zijn. Daarom wilt u het liefst kleding die goed én goedkoop is. Maar waar koopt u die?
 

Waar moet u op letten?


In veel bedrijfstakken is werkkleding verplicht, bijvoorbeeld in de bouw, de zorg, de horeca en voor hoveniers. Stevige werkkleding beschermt de veiligheid van uw werknemers – bedrijfskleding is dan wel duur, maar een ongeval is nog veel duurder. Voorkomen is dus beter dan genezen en goedkoop kan wel eens duurkoop zijn!
Uiteraard moet werkkleding van goede kwaliteit zijn en lang meegaan, want uw medewerkers dragen het dag in, dag uit. Vaak moet werkkleding ook voldoen aan verschillende Europese normeringen. Voor mensen die buiten aan het werk zijn, zoals in de bouw, het groenwezen of de horeca, moet u kleding voor verschillende seizoenen aanschaffen.
Bovendien moet de juiste pasvorm beschikbaar zijn; voor mannen én vrouwen en voor een grote range aan lengte- en breedtematen. Slecht zittende bedrijfskleding maakt een onverzorgde indruk en is dus geen visitekaartje voor uw zaak.
 

Online werkkleding kopen


Waar koopt u werkkleding die aan al deze eisen voldoet en toch gunstig geprijsd is? Tegenwoordig kan dit makkelijk online. Wij van Bevazet zijn gespecialiseerd in alle soorten werkkleding, van complete uniformen tot werkbroeken, schoeisel, overhemden en dergelijke. Wij kunnen snel alle benodigde merken en maten leveren voor een groot aantal branches. Telefonisch of online kunnen wij adviseren over de juiste maat, pasvorm, materiaal en kwaliteit. Mocht er toch iets niet passen, dan kunt u altijd gratis gebruikmaken van onze retourophaalservice. Onze kleding is meestal zeer goedkoop, omdat wij groot kunnen inkopen. Maar aan kwaliteit boet u niets in; gun uw werknemers de beste werkkleding en neem contact op met Bevazet!