gratis verzenden va. € 99,-
7 shops , 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
logo Bevazet

Werkkleding heren

Tegenwoordig is het heel makkelijk om online bedrijfskleding voor heren te bestellen, bijvoorbeeld bij Werkbroeken.nl. Hier kunt u kiezen uit een groot aantal merken, in alle benodigde maten en voor alle seizoenen. Advies over de juiste maat, pasvorm, materiaal en kwaliteit is op de website of telefonisch te verkrijgen. Mocht er iets niet goed zijn, dan kunt u altijd gratis gebruikmaken van de retourophaalservice. De juiste werkkleding bestellen was nog nooit zo eenvoudig, dus investeer in veilige, stevige en comfortabele werkkleding: uw medewerkers verdienen het beste!

Waarom bedrijfskleding voor heren dragen?


Werkkleding voor heren wordt in verschillende branches gedragen. Denk aan monteurs, schilders, timmermannen, stratenmakers, metaalwerkers en dergelijke lopen immers vaak grote risico’s, die met goede werkkleding voorkomen kunnen worden.

Natuurlijk dragen uw werknemers de juiste beschermingsmiddelen, zoals een helm, veiligheidsschoenen en indien nodig een beschermende bril. Maar ook de werkkleding zelf kan veel bijdragen aan de veiligheid. De kosten van goede werkkleding zijn een noodzakelijke investering, die de veiligheid en het comfort van uw werknemers zeker zal verhogen.

Waarop letten bij werkkleding voor heren?


Omdat het werk in bijvoorbeeld de bouw risico's met zich mee brengt, moet u op een aantal zaken letten bij het aanschaffen van werkkleding. Veiligheid staat voorop: op het moment dat u een RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) uit voert, kunt u bepalen aan welke Europese normeringen de werkkleding hoort te voldoen. Werkkleding in de bouw dienen beschermt te worden tegen chemische stoffen rondvliegende warme deeltjes het spetteren van verfafbranders en vele andere dreigingen.

Omdat werknemers in de bouw meestal buiten werken, is het belangrijk dat de kleding aan het seizoen kan worden aangepast. Het juiste materiaal maakt een groot verschil: katoen, bamboe en coolmax werken verkoelend, terwijl fleece extra warm is. Bij koud weer is thermisch ondergoed erg handig. Voor in de winter is het ook handig om jassen aan te schaffen.

Daarnaast is het ook belangrijk dat de kleding comfortabel zit en handig in gebruik is. Het is bijvoorbeeld handig om veel zakken en lussen te hebben om gereedschap mee te nemen. Let dan wel weer op de veiligheid en zorg ervoor dat je er niet aan kan blijven hangen.
WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk. Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk
Tel: 0184-64 29 74
Fax: 0184-641888
E-mail: info@bevazet.nl

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: NL823470787B01
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement