gratisverzenden va. € 99,-
7 shops, 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)

Promotional Projects

Wij geloven dat kleding een essentieel onderdeel is voor een sterke merkstrategie. Bij het bouwen van je merk wil je dat jouw merk op veel plekken zichtbaar is in jouw branche. Hierdoor word je merk herkend en word de naamsbekendheid van jouw merk groter. Bevazet denkt graag mee met het ontwikkelen van een merkstrategie. Onze IT systemen zijn erop ingericht om jouw merkstrategie en promotionele acties te ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat jou relaties op een efficiënte manier kleding verstrekt krijgen.

Wat zou het gaaf zijn als jouw relaties in de markt jouw merk dragen!

Hierbij kan gedacht worden aan:
- Applicatiegebruikers
- Dealers van bedrijven
- Klanten
- Eind gebruikers van producten
- Vrijwilligers organisaties
- Evenementen

Ben jij aan het bouwen aan je merk en wil je dat dit op veel plekken in jouw branche aanwezig is? Neem dan snel contact op met Bevazet.
 

Veevoeders

Voor een groot veevoederbedrijf uit het oosten van Nederland hebben we een online campagne ondersteund. De klant wilde hun klanten stimuleren om gebruik te maken van het plaatsen van bestellingen van veevoeder via hun online portal. Klanten die drie maal online hun veevoeder bestelden, ontvingen gratis een overall. Hierdoor ontstaat er veel zichtbaarheid in de branche en ondersteunde het de online actie. Zo hebben we het aantal online gebruikers 20 - 30% weten te verhogen. Met behulp van de IT systemen van Bevazet kon de grote groep klanten op een efficiënte manier bediend worden. Het verstrekken van de juiste maat naar de klanten was dan ook geen enkel probleem.

Landschap Noord Holland

Landschap Noord Holland is een vrijwilligers organisatie voor het beheer van het landschap in Noord Holland. Verdeeld over verschillende werkgroepen werken hier duizenden vrijwilligers in het natuurbeheer. Voor Landschap Noord Holland hebben we in verschillende projecten de verdeling van werk- en promotionele kleding gedaan over de verschillende werkgroepen.  
WAT WE DOEN

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. We hebben een eigen winkel/showroom in Brandwijk. Onze klanten bieden we kwalitatief goede en sterke bedrijfskleding tegen een scherpe prijs. Onze service is snel, we zijn voorraadhoudend, en daarnaast leveren we bedrijfskleding op maat, ontworpen door onze eigen ontwerpster. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Inschrijven nieuwsbrief
Adresgegevens

Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk
Tel: 0184-64 29 74
Fax: 0184-641888
E-mail: info@bevazet.nl

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: NL823470787B01
© 1983 - 2023 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement